Psiholog Baia Mare - Psihoterapeut Baia Mare - Cabinet psihologic Baia Mare

Mă numesc Ştefana Tirică, sunt Psiholog Clinician și Psihoterapeut format în psihoterapie comportamentală şi cognitivă, atestat de Colegiul Psihologilor din România – cod 20746.

Curiozitatea și pasiunea pentru oameni m-au determinat să studiez psihologia și neuroștiințele. După aproape zece ani de studii, practică și cercetare am decis să mă întorc în Baia Mare pentru a-mi transforma pasiunea în profesie. Curiozitatea rămâne vie în continuare. Ea mă ajută să văd fiecare în fiecare persoană care trece pragul cabinetului meu o oportunitate de autodezvoltare. Fiecare poveste este unică, fiecare persoană mă provoacă să învăț ceva nou.

Studii

  • Am absolvit facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educației, nivelul licență, în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
  • Am urmat şi absolvit Masteratul de Psihologie Clinică şi Consiliere psihologică în cadrul Univerităţii de Vest Timișoara.
  • Am ales să mă formez ca Psihoterapeut în cadrul Asociației Române de Terapie Comportamentală și Cognitivă din București.
  • Am participat la Conferința Naționala cu participare internaționala ,,Glasurile tăcerii, maltratamentul, abuzul sexual în copilărie și consecințele sale în viața de adult” – Timișoara, 2017
  • Am participat la Conferința Națională ,,Psihoterapia cognitiv-comportamentală: O abordare integrativă și multimodală” – Cluj Napoca, 2018

Experiență

În cadrul Masteratului de Psihologie Clinică am avut plăcerea să lucrez ca psihoterapeut în două programe de psihoterapie online, pe platforma e-CBT.ro, mai exact psi-TAD și e-ACT. Aceste programe m-au format ca psihoterapeut în lucrul cu anxietatea și depresia. De asemenea mi-au stârnit interesele de cercetare în sfera psihologiei clinice, a emoțiilor și a modalităților de gestionare a acestora.

Psiholog Baia Mare - Stefana Tirica
Ștefana Tirică - Psiholog și Psihoterapeut

Psiholog Baia MareCabinet Psihologic Baia Mare – Psihoterapeut, Psihologie cognitiv comportamentală. Consiliere psihologică Baia Mare. Terapie psihologică Baia Mare. Cabinet individual de psihologie în Baia Mare. Cel mai bun psiholog din Baia Mare. Tirica Stefana – psiholog clinician. Caut psiholog Baia Mare.Psihologie Baia Mare. Cabinet psiho baia mare. Psiholog specialist.